Agenda · Abril

Dimecres 5

set de la tarda

Cicle de cine amb la pel.lícula: La Família Bélier, 2014, França, Eric Lartigau. Actors: Louane Emera, Karin Viard, François Damiens, Luca Gelberg, Roxane Duran, Eric Elmosnino.


Divendres 7

cinc de la tarda

Conferència a càrrec d’ Enric Larreula i Vidal lingüista i escriptor, amb el títol “Catalunya: llengua, resistència i revolta”.


Dimecres 12

set de la tarda

Cicle de cine amb la pel.lícula: Hysteria, 2011, Regne Unit, Tanya Wexler. Actors: Hugh Dancy, Maggie Gyllenhaal, Felicity Jones, Rupert Everett, Anna Chancellor,Gemma Jones.


Dimecres 19

set de la tarda

Cicle de cine amb la pel.lícula: La, La, Land, 2016, Estats Units, Damien Chazelle. Actors: Emma Stone, Ryan Gosling, John Legend, Rosemarie DeWitt, J.K. Simmons, Finn Wittrock.


Dimecres 26

set de la tarda

Cicle de cine amb la pel.lícula: The Salesman, 2016, Iran, Asghar Farhadi. Actors: Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Babak Karimi, Mina Sadati.


DIADA DE SANT JORDI

Dissabte 22

cinc de la tarda

Sant Jordi infantil: Conta contes, amb intercanvi de contes per a nens i grans (portar un conte per intercanviar).


DIADA DE SANT JORDI

Diumenge 23

onze del matí

Inauguració de la fira del llibre i obsequi de roses. una de la tarda Inauguració de l’ Exposició de fotografia “ Fonts de Barcelona” de Carles Berruezo Domingo.

dues de la tarda

Celebració Eucarística en honor a Sant Jordi i a la Verge de Montserrat, patrons de Catalunya organitzat per un grup de socis de l’Orfeó Català, a l’església de la Inmaculada Concepción (Av. Manuel Gutiérrez Zamora, cantonada amb Ribera a la colònia Las Águilas.

dos quarts de quatre

Dinar. Menú: pinxos de truita de patates i pa amb tomàquet amb anxoves, lluç amb mongetes i cloïsses, crema catalana, aigua de fruita, 1 copa de vi negre. Preu: $245 (propina inclosa).

sis de la tarda

Concert de la Massa Coral de l’Orfeó Català a càrrec del Paul Aguilar de Azcué, Director i del Martin de la Rosa, pianista. Ballada de sardanes.


Dissabte 6 de maig

7 de la tarda

Contes de l’Exili Republicà Espanyol Després de la Guerra Civil, milers de persones fugiren de l’Espanya de Franco, entre ells escriptors que amb la llibertat d’expressar-se lluny de l’opressió, aconseguiren donar veu al seu passat i al futur que els presentava una terra que els obrí els braços de l’altra banda de l’oceà. Vine a escoltar les seves històries, de les veus de la Lupita Beltran, Abra-ham Reyes i Alberto Paz i reviu aquelles paraules que a la seva terra natal estigueren prohibides. Donatiu: $50

 

  

Contacta'ns

Si vostè té algun dubte, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres!

On som?

Marsella 45, 
Colonia Juárez
Delegación Cuauhtemoc
México DF 06600 México